travel again! Rent a Car Beograd

Don’t just dream, travel again! Rent a Car Beograd

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmena rezervacije

Korisnički centar +381 11 418 19 23

Rent a car Beograd CARWIZ

Kako iznajmiti vozilo kod nas?

Carwiz rent a car Beograd vam nudi širok spektar novih vozila. U našoj floti posedujemo preko 500 vozila u preko 25 grupa. Po najpovoljnijim cenama možete iznajmiti automobile od economy do lux grupe. Carwiz je kao brend mlad na teritoriji Srbije ali Cityrent a car doo kao nosilac franšize radi već preko 15 godina. Poslovnice za rentiranje vozila možete naći na Aerodromu Nikola Tesla Beograd, Novi Beograd poslovnica pored Beogradske Arene, Aerodrom Niš. Sama procedura rentiranja vozila je poprilično jednostavna. Sve što možete uraditi da unapred smanjite vreme čekanja kao i da budete sigurni da ćete dobiti vozilo je da napravite online rezervaciju preko našeg sajta ili da nas pozovete na +381 11 418 19 23 ili pošaljete upit na reservations@carwiz.rs . Pored standardnih cena najma možete dokupiti i dodatna osiguranja bez učešća u šteti. Za svaki najam kreditna kartica je obavezna kao i depozit koji se rezerviše na njoj. Šta je učešće u šteti? Učešće u šteti je maksimalan deo odgovornosti koju preuzima klijent, a visina učešća zavisi od kategorije izabranog vozila. Iznos učešća u šteti za pojedinu kategoriju vozila možete proveriti prilikom izrade rezervacije.

Rent a Car Flota

Rent a car flota je podeljena na više grupa: Mini, Gradska vozila, Kompakt, Karavan, Limuzina, Premium, Luksuzni, Kombi vozila, SUV ... Carwiz Rent a car Beograd na ovaj način se prilagodio svim vrstama klijenata i prilika. Da li vam je potreban mali gradski auto na par dana samo za gradske potrebe ili nešto luksuzniji za duža putovanja sve možete da nađete kod nas. Naša vozila nisu bez depozita ali isto tako su starosti do dve godine. Srdačnost naših radnika i topla dobrodošlica, po pristupačnim cenama renta car Beograd usluge i najam vozila postaju pravo zadovoljstvo. Kako u voznom parku imamo veliki broj vozila koja su rasporedjena u gore navedenim grupama nudimo i opciju garantovanog vozila gde uz neku minimalnu doplatu mozete dobiti baš automobil po želji.

Rent a Car korisnički centar

Saznajte sve što vas zanima o mogućnostima i uslovima najma.

Iskustva naših klijenata

 • "Great rent a car! They have special deals for 3 days. I had an incredible weekend in Serbia all thanks to you!"

  - Johny Stoltz, New York
 • “Nekoliko puta sam iznajmljivao kola u CARWIZ-u i nikad me nisu razočarali. Osoblje je profesionalno, ljubazno i uvek na usluzi. Automobili su odlični, novi...”

  - Petar, Hamburg
 • "We picked up and returned the car back to our hotel so we didn't have to walk a couple of kilometers. Excellent service!"

  - Jennifer, Torronto
 • "Rezervisao sam automobil srednje klase, ali pošto u tom trenutku nije bio dostupan, ponudili su mi u zamenu sličan, koji je bio sasvim u redu. Bili su vrlo ljubazni i vrlo prijatni."

  - Mile Stanković, Beograd
 • "Prvi put smo rentirali automobil u CARWIZ renta car-u i nismo se pokajali. Vladimir koji radi na bukiranju izašao nam je u susret i izvršio neke izmene u odnosu na prethodnu rezervaciju. Sve pohvale za predusretljivost i profesionalnost!"

  - Andrea Krsmanović, Ljubljana
 • "Carwiz Nis is the best rent a car in Europe!!"

  - Tamara Stojanović,
 • "Thanks a lot to Carwiz and especially manager Nemanja they made our days in Belgrade warm and comfortable!"

  - Ekaterina Beliaeva,
GLOBALNA PRISUTNOST
Upoznajte nas:

GLOBALNA PRISUTNOST

Carwiz Srbija deo je globalne rent-a-car franšizne mreže koja svojim korisnicima nudi premium usluge mobilnosti u više od 20 zemalja sveta.

Pogledaj

Kontaktirajte nas

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »