Rent a Car Beograd Carwiz

Najpovoljnije cene rent a car vozila u Beogradu. Carwiz rent a car vam nudi nova vozila. Flota od preko 400 novih vozila vas očekuje.
Rent a Car Beograd Carwiz

Carwiz rent a car možete naći na Aerodromu Nikola Tesla Beograd i na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 59/23 . Carwiz rent a car vam nudi nova vozila koja su redovno servisirana i možete ih iznajmiti po pristupačnim cenama. Svako iznajmljivanje vozila kod nas ide sa neograničenom kilometražom. City Rent a Car Beograd je nosilac franšize Carwiz i samim tim u obavezi smo da sva naša rent a car vozila budu do dve godine starosti.
Imate želju da iznajmite vozilo i da nemate skrivene troškove kao i da budete sigurni u kvalitet usluge onda ste na pravom mestu.


Proces rezervacije vozila nikad nije bio lakši. Na našem sajtu www.carwiz.rs imate samo par koraka pre nego što vidite konačnu cenu rentiranja. Izaberite mesto preuzimanja i vraćanja kao i datume, na sledećem koraku dobijate kompletan spisak dostupnih rent a car vozila za traženi period. Nakon izbora vozila ostaje vam da odaberete dodatna osiguranja ili eventualno preporučene dodatke.
Nakon par koraka sve što ostaje da nas posetite u nekoh od prethodno navedenih naših poslovnica gde ćete preuzeti vozilo.

Isplanirajte Vaš odmor a prevoz prepustite nama. Mi ćemo za Vas biti na raspolaganju 24/7.


Radujemo se Vašoj poseti

Više saznaj na reservations@carwiz.rs, pozivom u naš rezervacioni centar na +381 11 735 7606 ili online.

Vaš Carwiz Rent a Car Beograd

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »