Vesti

Iznajmite vozilo već danas i isplanirajte svoje idelano putovanje!

Kada se govori o putovanjima i izletima retko ko pomisli na zimsko vreme.

Iznajmite vozilo već danas i isplanirajte svoje idelano putovanje!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmena rezervacije

Kada se govori o putovanjima i izletima retko ko pomisli na zimsko vreme. Zima možda nije svima najdraže vreme za takve avanture, ali ona svakako ima svojih čari i prednosti. Srećom, za savršenom zimskom bajkom nećete morati daleko, Srbija ih ima za ponuditi na pretek. Prva pomisao na zimovanje u Srbiji dovodi do očiglednog izbora; Zlatibor ili Kopaonik, a takođe i sam Beograd u zimsko vreme nudi bezbroj zanimljivosti i atrakcija.

No Zima u Srbiji dolazi u čitavom spektru lica čak i ako se odlučite za manje poznate, ali svakako jednako čarobne destinacije.

 

Zimovanje u Srbiji neće razočarati baš nikoga, upravo zbog raznolikosti destinacija koje ona zimi nudi. Ipak, vrlo je važno pripremiti se na zimske uslove kako bi vaš odmor prošao bez ikakvih poteškoća. Do većine zimskih destinacija u Srbiji najlakše je i najsigurnije doći automobilom. Stoga, vrlo je dobra ideja iznajmiti vozilo za izlet na koji idete jer tako ćete biti sigurni da imate svu zimsku opremu i da je automobil spreman za zimske uslove na cesti te da će vas bez problema dovesti do odabrane planine, sela ili restorana.

Stoga, mi sutra putujemo! Krenite i vi s nama na putovanje jer pripremili smo atraktivne cene vozila, dostupne online, putem maila reservations@carwiz.rs ili pozivom na broj +381 11 735 7606.

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »