DESTINACIJE

Novi Sad

Grad sa satom čije male kazaljke pokazuju minute, a velike sate.
Novi Sad

Novi Sad, grad na reci Dunav, osnovan je 1694. godine i zasigurno će postati vaša nova omiljena destinacija. Krenete li iz Carwiz poslovnice u Beogradu prema Novom Sadu pročitajte naš kratki vodič šta ne smete propustiti u svom obilasku:

PETROVARADINSKA TVRĐAVA

Petrovaradin je nekadašnji utvrđeni grad, a danas deo gradskog područja Novog Sada koji se smestio tik uz Dunav. Važnost ove tvrđave kroz istoriju je bila velika, dok je danas jedna od glavnih atrakcija na kojoj posetioci mogu videti simbol grada, kulu sa satom iz 18. veka čija mala kazaljka pokazuje minute, a velika sate.

ZMAJ JOVINA ULICA

Najznačajnija pešačka zona Novog Sada je Zmaj Jovina ulica sa velikim brojem kafića i prodavnica, dok se u istoj ulici na broju 28 nalazi i najstarija kuća u Novom Sadu koja datira iz 1720. godine.

DUNAVSKI PARK

Dunavski park proglašen je spomenikom prirode, a u  njegovom središnjem delu nalazi se i jezero okruženo raznovrsnim stablima. 

Uz sam Dunavski park nalazi se i istoimena ulica, Dunavska, u kojoj se nalazi Muzej grada i Muzej Vojvodine, pokrajine kojoj pripada i sam Novi Sad.

Iznajmite vozilo u Carwiz rent a car-u i uputite se prema Novom Sadu, gradu koji jednostavno morate posetiti.

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »