KOPAONIK SKIJANJE

Zbog jedinstvenih klimatskih odlika i bogate sportsko-rekreativne ponude, Kopaonik tokom cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi. Zimi je ova planina idealna za skijanje i nezaboravan zimski odmor. 
KOPAONIK SKIJANJE

Kopaonik, najveća planina središnje Srbije nalazi se na 290 km od Beograda i predstavlja jedan od najpoznatijih turističkih centara u Srbiji, poznat kao “srebrna planina” ili “krov Srbije”.  Zbog jedinstvenih klimatskih odlika i bogate sportsko-rekreativne ponude, Kopaonik tokom cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi. Zimi je ova planina idealna za skijanje i nezaboravan zimski odmor. 

U Ski centru na području ove planine izgrađeno je i uređeno čak 39 alpskih ski staza, 26 ski puteva i dva poligona za obuku početnika. Ski centar opremljen je i sa 25 žičara te dve pokretne trake za transport skijaša. Staze su različite s obzirom na svoju zahtevnost, stoga je skijanje na Kopaoniku svakako za strastvene skijaše na zahtevnim stazama, ali i za početnike koji tek kreću u otkrivanje ovog zimskog sporta na stazama lake zahtevnosti kojih ima nekoliko. Takođe dostupna je i škola skijanja i snowboardinga na poligonima za početnike. Cena celodnevnog ski-passa za odrasle iznosi 3700,00 din, a za djecu 2600,00 dinara, a dostupne su na web shopu kao i na prodajnim mestima u Ski centru Kopaonik. 

Ako skijanje nije vaš prvi odabir nemojte zaobići Kopaonik jer wellnessa, spa iskustava i sadržaja za opuštanje je mnoštvo. Saune, masaže, slane sobe i tople kupke dostupne su u mnogim smeštajima. Smeštaj na Kopaoniku neće biti teško pronaći, u samom centru nalazi se velik broj apartmana i hotelskih smeštaja, vila, kuća i vikendica, a ponude su povoljnije u last minute ili ranim booking paketima. Moguće je i pronaći ponude koje nude smještaj i višednevne ski-passove u jednom.

Ponuda restorana na Kopaoniku je velika i raznolika, a ni ostalih sadržaja ne manjka. Adrenalinski sportovi, alpinizam, bob staza, mountain snow cart staza, dečiji park samo su neke od aktivnosti koje možete isprobati osim skijanja.  

Kako biste uživali u zimi, planinskim pogledima i snežnim radostima, uputite se na Kopaonik za jedinstvenu zimsku avanturu. Vaše Rent a Car vozilo u najbližoj Carwiz poslovnici vas čeka. 

Vidimo se na Kopu! 

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »