Rent a Car Niš - Aerodrom Konstantin veliki

Rent a Car Niš - Aerodrom Konstantin veliki

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmena rezervacije

Najam vozila Niš

Carwiz rent a car je obezbedio mogućnost za iznajmljivanje automobila i na jugu Srbije tako da po već dobro poznatim cenama i kvalitetu usluge možete iznajmiti rent a car vozila u Nišu na Aerodromu Konstantin Veliki.

Uz iznajmljivanje automobila kod nas upoznajte Niš, treći po veličini grad u Srbiji koji se smestio na reci Nišavi.

Ujedno, ovo je jedan od najstarijih gradova Balkana čiji je vrhunac moći i raskoši dostignut za vreme vladavine cara Konstantina Velikog.

Volite li istoriju, onda je vreme da iz Carwiz rent a car poslovnice u Nišu krenete u istraživanje ovog grada čija vas lepota i bogatstvo neće razočarati.

Sve detalje istorije grada u kom su živeli i vladali brojni narodi, od Kelta, Rimljana, Huna, Avara pa sve do Osmanlija zatražite od lokalnih vodiča, putem interneta ali i od lokalnog stanovništva, jer su vam njihova izrazita ljubaznost i gostoljubivost uvek na raspolaganju.

Carwiz rent a car Niš poseduje vozni park koji će vam ispuniti sva očekivanja bilo to da vam je potrebno vozilo za kratke gradske vožnje ili vozilo za dalja putovanja sve to možete pronaći kod nas.

Na Aerodromu Konstantin Veliki u Nišu možete pronaći našu poslovnicu koja se nalazi odmah na dolaznom terminalu, preko sajta napraviti rezervaciju, pozvati +381 11 7357606 ili poslati upit na reservations@carwiz.rs.

Dobrodošli u Niš!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »