Rent a Car Niš - Aerodrom Konstantin veliki

Rent a Car Niš - Aerodrom Konstantin veliki

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmena rezervacije

Rent a car Niš Aerodrom

Carwiz rent a car pruža mogućnost iznajmljivanja automobila i na jugu Srbije, omogućavajući vam da poznatu kvalitetu usluge i povoljne cene iskusite i u Nišu, na Aerodromu Konstantin Veliki.

Upoznajte Niš, treći po veličini grad u Srbiji, smešten na obali reke Nišave, uz Carwiz rent a car. Grad bogate istorije, Niš je jedan od najstarijih gradova Balkana, čije je vrhunsko doba moći i raskoši postignuto tokom vladavine cara Konstantina Velikog.

Ako volite istoriju, Carwiz rent a car Niš vam pruža priliku da istražite ovaj fascinantan grad čije će vas lepote i bogatstvo očarati. Posetite našu poslovnicu u Nišu i krenite u istraživanje istorijskih detalja grada gde su živeli i vladali različiti narodi, od Kelta, Rimljana, Huna, Avara, pa sve do Osmanlija. Informacije o gradu i njegovoj istoriji možete dobiti od lokalnih vodiča, istraživanjem na internetu ili razgovorom s lokalnim stanovništvom, koje je poznato po svojoj izuzetnoj ljubaznosti i gostoljubivosti.

Carwiz rent a car Niš poseduje raznovrstan vojni park koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, bilo da vam je potrebno vozilo za kratke gradske vožnje ili za duža putovanja. Naša poslovnica na Aerodromu Konstantin Veliki u Nišu nalazi se odmah na dolaznom terminalu. Rezervaciju možete napraviti putem našeg sajta, pozvati nas na +381 11 7357615 ili poslati upit na reservations@carwiz.rs. Uz Carwiz, vaše putovanje u Nišu postaje nezaboravno iskustvo.

Dobrodošli u Niš!

Kontaktirajte nas

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »