DESTINACIJE

Kopaonik

Skijajte u najvećem skijaškom centru u Srbiji.
Kopaonik

Kopaonik je najveća planina u ovoj državi, a poznata je pod nazivom „Krov Srbije“ i omiljena je zimska destinacija građana.

Bilo da želite samo da se oprobate u skijanju ili ste već iskusni skijaš znajte da ovde možete pronaći 50 kilometara uređenih alpskih staza od čega su 3 FIS staze za slalom i veleslalom. Da ovo skijalište zaista nudi sve za profesionalce i početnike govori i podatak da centar raspolaže sa 15 lakih, 10 srednjih i 7 teških staza.

Ukoliko se odlučite da posetite Kopaonik nemojte propustiti noćno skijanje na stazi Malo jezero kao i alpsko i nordijsko skijanje.

Ukoliko sa sobom vodite i Vaše mališane znajte da na skijalištu postoji i ski vrtić, kao i škola za početnike, a za one odvažnije tu je i staza za boarding.

Unajmite Carwiz vozilo i uputite se na skijalište koje će vas zasigurno privući šarmom, gostoprimstvom i izborom za svačiji ukus. 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »