Nemoj samo sanjati putovanja, putuj!

Počele su pripreme za nove avanture i stvaranje novog iskustva!

Nemoj samo sanjati putovanja, putuj!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmena rezervacije

Sve što smo pre mogli, u ove dve godine smo preselili u svoje domove, oni su postali naše kancelarije, naše škole i mesta za druženje. No, naravno, i dalje smo neprestano maštali o novom putovanju i vremenu kada ćemo moći bezbrižno lutati svetom puneći baterije.

Kako nam je hladna zima polako zatvorila svoja vrata, a ulice je obasjalo sunce i napunilo ih mirisom prolećno cveće, rado se prisećamo najlepših destinacija koje oduvek želimo posetiti. Verujemo da ste i vi, poput nas, željni otkrivanja novih proletnih avantura!

Pa, našem maštanju je napokon došao kraj! Sada je pravo vreme za planiranje putovanja, više ne moramo samo sanjariti o novim destinacijama, naše planiranje će se ovoga puta i ostvariti.

Zato, napiši i ti svoj plan za proleće, a uz Carwiz Rent a Car Beograd uvek je lagano i isplanirati putovanje!

Stoga, mi ponovo putujemo! Krenite i vi sa nama na putovanje jer pripremili smo atraktivne cene vozila, dostupne online, putem maila reservations@carwiz.rs ili pozivom na broj +381 11 735 7606

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »