Fiat 500 krasi našu poslovnicu na aerodromu i u 2021.

Posetite nas na dobro poznatoj lokaciji ispred dobro poznatog Fiata 500.
Fiat 500 krasi našu poslovnicu na aerodromu i u 2021.

Pripremili ste se na moguće popuštanje mera? Avionske karte ste kupili, besplatno otkazivanje za svaki slučaj doplatili? Ali ostaje vam pitanje koji najam vozila je najsigurniji jer i u ime ljubavi prema putovanjima ne želimo se kockati sa svojim zdravljem?

Dok sa nestrpljenjem pratimo situaciju, u Carwiz Rent a Car-u smo pripremili sve za 2021. godinu, atraktivne modele vozila, niske cene, ljubazno osoblje i uvek najbržu uslugu, a kada tome pridodamo i neodoljivi Fiat 500 #jedvačekanju nema kraja.

Pitate se kako nas pronaći? Na aerodromu Nikola Tesla Beograd obratite pažnju na Fiat 500 u ljubičastoj, prepoznatljivoj Carwiz boji.

Želite li ipak rezervisati vozilo iz udobnosti svoga doma obratite se našem ljubaznom osoblju putem maila reservations@carwiz.rs ili pozivom na broj +381 11 735 7606, a možete i online (čak i Fiću ????).

American Express Visa MasterCard Maestro otpbanka WSpay Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »