Posebne ponude

Don’t be a bummer, take a car for the summer!

Pripremili ste svoj prelep odmor, a mi želimo da u njemu potpuno uživate.

Don’t be a bummer, take a car for the summer!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmena rezervacije

Pripremili ste svoj prelep odmor, a mi želimo da u njemu potpuno uživate. Ako želite da izvučete maksimum iz svog odmora, ne budite bummer. Vežite se i vozite!

Planiranje i organizacija savršenog odmora mogu biti uzbudljivi, ali i izazovni zadaci. Kada se suočite s prelepim destinacijama i mnoštvom aktivnosti koje želite da iskusite, osećajte se oslobođeno jer imate automobil koji će vas odvesti tamo gde želite. Ova sloboda i fleksibilnost u putovanju čine vožnju automobila idealnim izborom za vaš letnji raspust. U ovom članku ćemo istražiti zašto je vožnja automobila bolja opcija od putovanja autobusom i kako da izvučete maksimum iz svog odmora koristeći pravi automobil.

Prednosti vožnje automobila tokom letnjeg odmora

1.Sloboda i fleksibilnost

Vožnja automobila pruža vam potpunu slobodu da istražujete različite plaže, skrivene dragulje i netaknutu prirodu. Možete se zaustaviti bilo gde i uživati u predivnom pejzažu ili posetiti zanimljiva mesta koja nisu obuhvaćena standardnim turističkim putem. Bez odlaganja i vremenskih ograničenja, možete se kretati prema sopstvenom rasporedu i željama.

2. Više vremena na odredištu

Vožnja automobila omogućava vam da češće zastanete na interesantnim mestima i provedete više vremena na svom odredištu. Ne morate se žuriti kako biste stigli na autobusku stanicu ili uhvatili odgovarajući voz. Ostanite koliko god želite na svakom mestu i uživajte u potpunosti u svakoj destinaciji koju posetite.

3. Pogodnost putovanja u grupi

Ako putujete s porodicom ili prijateljima, vožnja automobila je odličan izbor. Možete se družiti tokom vožnje, pevati omiljene pesme i deliti uzbudljive trenutke zajedno. Ova interakcija i zajedničko iskustvo učiniće vaše putovanje još nezaboravnijim.

4. Individualnost i privatnost

Kada putujete automobilom, imate potpunu privatnost i kontrolu nad svojim prostorom. Možete se opustiti i uživati u vožnji bez ometanja drugih putnika. Ova individualnost čini putovanje opuštenijim i prijatnijim.

5. Prilika za avanturu

Putovanje automobilom pruža vam priliku za avanturu. Možete istražiti manje poznate staze, skrivene predele i otkriti neočekivane bisere koje turistički vodiči često ne spominju. To će vaše putovanje učiniti uzbudljivijim i doneti vam neprocenjiva iskustva.

Kako izabrati pravi automobil za vaš odmor iz snova?

Pre nego što krenete na put, važno je odabrati automobil koji će odgovarati vašim potrebama i zahtevima putovanja. Evo nekoliko korisnih saveta za odabir pravog automobila za vaš odmor:

1.Veličina i kapacitet

Razmislite koliko osoba će putovati s vama i koliko prtljaga ćete nositi. Ako putujete u većoj grupi, potrebno vam je vozilo sa dovoljno mesta za sve putnike i prtljag. Ako planirate avanturističko putovanje kroz nepristupačne terene, možda će vam trebati terensko vozilo koje se može nositi s izazovnim uslovima na putu.

2. Potrošnja goriva

Budžetiranje je važan deo planiranja odmora. Razmislite o potrošnji goriva automobila koji planirate iznajmiti. Ekonomičan automobil može vam pomoći da uštedite novac na putovanju, posebno ako nameravate preći veću kilometražu.

3. Dodatna oprema

Ako imate posebne zahteve, poput potrebe za dečijim sedištima, nosačem za bicikle ili GPS uređajem, proverite da li je agencija za iznajmljivanje automobila u mogućnosti da vam obezbedi odgovarajuću dodatnu opremu.

4. Osiguranje

Ne zaboravite da proverite osiguranje koje pruža agencija za iznajmljivanje automobila. Osiguranje može biti od velike važnosti u slučaju nezgoda ili oštećenja vozila.

Kako rezervisati automobil?

Rezervacija automobila za vaš odmor je brza i jednostavna. Možete rezervisati svoje vozilo putem našeg sajta, pozivom na broj +381 69 4433 708 ili slanjem e-maila na reservations@carwiz.rs. Naše prijateljsko osoblje stoji vam na raspolaganju i pomoći će vam da izaberete automobil koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »